Tineke Bos schoonheidssalon

Permanente Make-up

Permanent make-up heeft een aantal belangrijke voordelen. Na een regenbui of een hartelijke lachbui loopt de make-up niet meer uit. Sporten is ook al geen probleem meer, want permanente make-up kan niet doorlopen, ook voor mensen met gevoelige ogen en bijvoorbeeld hooikoorts patiënten.

  • Voor mannen en vrouwen die er altijd optimaal verzorgd uit willen zien.
  • Personen die er moeite mee hebben zich zelf op te maken.
  • Personen met een asymmetrisch gezicht.
  • Iedereen die allergisch is voor normale make-up.

Permanente Make-up is bedoeld als accent van iemands eigen gelaatskenmerken, de natuurlijke lijnen te herstellen, eventueel te accentueren.

De wenkbrauwen

Eerst wordt een analyse gemaakt van het karakter en natuurlijke uitstraling van het gezicht, waarbij ook gekeken wordt naar hoe de klant zichzelf opmaakt. Het eindresultaat wordt dan ook door middel van een schets op het gezicht getoond. Met een speciale techniek worden de wenkbrauwen aangebracht in de vorm en kleur welke niet van echt is te onderscheiden.

De ogen

Wederom is het karakter en natuurlijke uitstraling van het gezicht de basis van de behandeling. Dan kan de eyeliner in de door de klant gewenste kleur en vorm aangebracht worden op het onder- en bovenooglid. Voor veel vrouwen betekent dit eindelijk sprekende ogen die ze altijd al graag wilden hebben, altijd perfect aangebracht en 24 uur per dag aanwezig.

De lippen

Te smalle lippen, ongelijke lippen of andere lipproblemen zijn snel verleden tijd met een lipcorrectie door middel van permanente make-up. Elk gewenst model en kleur kan worden aangebracht en ook als er lippenstift wordt gedragen zien de lippen er verzorgd uit dankzij het contourlijntje.


Ik ben in het bezit van een vergunning voor het uitvoeren van permanente make-up. Prijzen op aanvraag en gelden voor twee behandelingen inclusief allergietest en intake gesprek.